Press enquiries

Sammen om en grønnere fremtid

Green Hydrogen Hub består for nuværende af tre partnere; Eurowind Energy A/S, statsejede Energinet (gennem datterselskabet Gas Storage Denmark), og Corre Energy.

Sammen arbejder vi for at etablere en komplet Power-to-X (PtX) værdikæde der   kan indgå kontrakt med udviklere af vedvarende vind- og solenergi for at kunne omdanne denne energi til grøn brint og komplementeret med undergrunds energilager.

Eurowind Energy A/S

Eurowind Energy A/S er en dansk virksomhed, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Eurowind Energy vil sammen med andre partnerskaber udvikle brintanlægget for at skabe de bedste muligheder for lagring af vind- og solenergi.

Corre Energy

Holland-baserede Corre Energy vil være hovedudvikler på det brintdrevne CAES-anlæg og koordinere udviklingen på tværs af hele projektet, samt indenfor kommercielle og finansielle aktiviteter. Med mere end 30 års erfaring inden for vedvarende energi og lagerudvikling, etablerer Corre Energy nu en Europæisk projektportefølje baseret på brintlagre og elektrolyseanlæg.

Energinet

Energinet vil via datterselskabet Gas Storage Denmark udvikle det underjordiske brintlager. Gas Storage Denmark driver allerede Danmarks to undergrundsgaslagre og har mere end 30 års erfaring inden for storskala undergrundslagring af naturgas.

The Company CEOs

Keith McGrane

CEO - Corre Energy

Keith McGrane, administrerende direktør i Corre Energy, og pioneer og frontløber inden for storskala energilagring. Keith har over 15 års erfaring inden for langvarige energilagringsprojekter på tværs af Europa. I løbet af karrieren har Keith modtaget betragtelige investeringer fra EU Kommissionen.

Jens Rasmussen

CEO - Eurowind Energy

Jens Rasmussen er administrerende direktør og med-grundlægger af Eurowind Energy, der blev grundlagt i 2006. Jens er uddannet elektriker og har mere end 20 års erfaring inden for vindkraftindustrien og inden for vedvarende energi.

Adam Elbæk

CEO - Gas Storage Denmark

Adam Elbæk er administrerende direktør i Gas Storage Denmark. Adam har 15+ års erfaring inden for Energinet, Gas Storage Denmark og den danske forsynings- og infrastruktursektor generelt.

TOP